Brasserie & Restaurant NO76

Jul 2020

Julen 2020

Vores køkkenchef har sammensat en fantastisk dansk-fransk inspireret julemenu.

 

Forret: Kyllingelever parfait på ristet brioche med blommekompot, peberrod og sprødt.

 

Hovedret: Confiteret and, sprødt skind,  sauce med kråser og hjerter, kartofler stegt i andefedt og kålsalat med syltede tyttebær og svesker.

 

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce og mørk chokolade.

 

3 retter 395,-

Julemenuen kan købes alle dage tirs-lør i perioden 13/11 – 20/12.

Book et bord

Ønsker du at booke bord i restauranten? Så klik nedenfor og følg vejledningen.

Se mere
Køb et gavekort

Ønsker du at overraske én du har kær med en gourmetoplevelse? Så klik nedenfor og køb et gavekort.

Se mere
Vores leverandører

Vi har et tæt forhold til vores leverandører, hvilket giver dig tryghed for, at kvaliteten er i orden hver gang. Du kan se vores liste over leverandører her:

Se mere
Gå tilbage til hjemmesiden