Brasserie & Restaurant NO76

Sæsonmenuer

Vi har sammensat følgende Mortens Aften menu til jer lørdag d 9/11

Menuen indeholder:

Starter

Hjemmelavede snacks

Hovedret

And - næsten som I kender den - med hvide kartofler, rødbeder, chips og andesky

Dessert

Marcipan, æble og hvid chokolade

3 retter 425,-

Menuen indeholder:

Forret

Røget laks med syltede stikkelsbær fra sommeren, dild, dildfløde og rogn

Hovedret

And i variation - stegt bryst og confiteret lår, rødbeder, kartofler og brombærsauce

Dessert

Risalamande med kirsebærsauce med chokolade

3 retter 425,-

Den tilbydes fra 5.11.2019 og frem til 21.12.2019

Ankomst 17.30

Snacks og bobler

18.00 Dronningens nytårstale

Forret

Kammusling med dild og peberrod

Mellemret

Dansk sorthummer, selleri og rogn

Hovedret

Helstegt oksemørbrad fra Himmerlandskød, løg, rødbeder, kartofler og mild pebersauce

Dessert

Tærte med syltede kirsebær, mørk chokolade og kirsebærsorbet

22.30 - Hjemmelavet kransekage og Godt Nytår til alle

6 retter 795,-

6 glas 600,-

Book et bord

Ønsker du at booke bord i restauranten? Så klik nedenfor og følg vejledningen.

Se mere
Køb et gavekort

Ønsker du at overraske én du har kær med en gourmetoplevelse? Så klik nedenfor og køb et gavekort.

Se mere
Vores leverandører

Vi har et tæt forhold til vores leverandører, hvilket giver dig tryghed for, at kvaliteten er i orden hver gang. Du kan se vores liste over leverandører her:

Se mere
Gå tilbage til hjemmesiden