Brasserie & Restaurant NO76

Jul 2021

Julen 2021

Vores køkken har sammensat en fantastisk dansk-fransk inspireret julemenu. Denne serveres i perioden 16/11 – 18/12 alle dage fra tirsdag – lørdag.

 

Forret: Kyllingeleverparfait -ristet rugbrødschips – kompot

Mellemret: Mont d’Or – gratineret i ovn med hvidvin – landskinke – sprøde salater

Hovedret: Confiteret andelår – hvide kartofler vendt i andefedt – kålsalat med tyttebær, appelsin, saltede mandler – andesauce

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce

 

4 retter 495,-

3 retter 395,-
(mellemret udelades)

 

” En julet aften med det hele”

Bobler og snacks
4 retters julemenu
4 glas vin
Kaffe og sødt

1095,-

 

Vinmenu 3 glas: 299,-

Vinmenu 4 glas: 399,-

Se hele vores menu

Hvis du ønsker at se hvad vi kan tilbyde, så tag et kig på vores menukort

Book et bord

Ønsker du at booke et bord i restauranten, så klik nedenfor og følg vejledningen.

Køb et gavekort

Vil du overrakse én du har kær med et gavekort til en gourmetoplevelse? Så klik nedenfor og følg instruktionerne.