Weekendmenuen kan du blive forkælet med fredag og lørdag. Der skal bestilles min. 2 kuverter pr. bord.

Ønskes den andre dage kontakt os.

Weekend menu

 

Hjemmelavede snacks og bobler
Sprødstegt kyllingeskind med levermousse – profiterolles med trøffelost og hindbærstøv. Hertil serveres økologiske bobler.

Forret:

Rimmet og røget kammusling – hestebønner- agurk

Vin hertil:
Spørg tjeneren for anbefaling

Hovedret

Chateaubriand af økologisk oksemørbrad fra Himmerland – grønt og nye kartofler fra Lille Østergaard – rødvinsglace

Vin hertil:
Spørg vores tjenere – der er flere gode muligheder.

Dessert

Blomme – kirsebær – hvid chokolade – saltkaramel

Vin hertil:
Spørg tjeneren for anbefaling

 

 

Bobler samt alle serveringer 499,-

2 glas: 199,- 3 glas 269,-