A la carte Menu

Alle forretter 90,-
Alle hovedretter 200,-
Alle desserter 85,-

3 retter 300,-
( 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert pr mand)

 

En dejlig start

Champagne fra huset Nicolas Feuillatte – glas 149,– Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Esprit – glas 199,- Flaske 899,-

Mousserende Caprice de Lune – glas 79,- Flaske 329,-
Anna de Codorniu Brut (Cava) – glas 79,- Flaske 329,-
Gin&Tonicglas 59,-
Pastis – glas 48,- 

 

Forretter:

Letsaltet laksetatar
Med safran-citrus mayo, skalotteløg, vagtelæg og rugbrødschips

Tatar
Rørt tatar med frisk salat og hjemmebagt brød

Hummersuppe m jomfruhummer-haler –  en af vores signatur-retter
Bagt med et låg af butterdej

Moules marinières
Marinerede blåmuslinger fra Limfjorden

Chevre chaud
Gratineret gedeost på smørstegt brød,  friske salater, honningglaserede valnødder

Carpaccio af krondyr
Krondyr fra Springbakgaard, valnøddecreme, ristede saltede valnødder, syltet havtorn

 

Hovedretter:

Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, håndskårne fritter og urtemayo

Dagens fisk
Med dagens kartoffel og dagens grønt

Tatar
Rørt tatar med salat, håndskårne fritter og urtemayo

Confit de Canard – en af vores signatur-retter
Confiteret andelår m. pommes sauté og rodfrugtsalat

Bøf af oksemørbrad 150 g
Tilkøb ekstra 100 g + 75,-
Med dagens grønt, håndskårne fritter og kryddersmør

Tilkøb Sauce Bearnaise – 40,-

Kokkens Sebbersund-lam
Serveret m saltbagte hvidløg, karamelliserede kastanjer,
grov mos og portvinssauce

Kokkens krondyr
Dagens kartoffel, sauterede svampe, tranebær og vildtsauce

Tilkøb:

Ekstra fritter 40,-
Rødvinsglace 40,-
Urtemayo 20,-

 

Desserter

Creme Bruleé 
NO76´s iskolde creme bruleé
Tilkøb iskugle 25,-

Tarte au Citron
Mørdejsbund med lemoncurd og frisk marengs på toppen.

Gateau Marcel
Intens og blød chokoladekage i 2 lag
Tilkøb iskugle 25,-

Hjemmelavet isdessert 
3 slags hjemmelavet is med karamelsauce

Æbledessert
Marcipan/mazarin bund, æblekompot, creme chantilly og æblechips

Oste
Udvalg af franske og danske oste 2 stk
Med kiks, brød, salt og surt
Tilkøb 30,- pr ost

 

 

Kaffe & Te

Ristretto – 32,

Espresso – 32,

Dobbelt espresso – 49,-

Kaffe/Te – 35,

Cappucino – 45,-

Latte Macchiato – 45,-

Café au lait – 45,-

Irish Coffee – 48,-

Iskaffe med hjemmelavet sirup – 48,-

Grønlandsk kaffe – 90,-

 

Avec:

Cognac

Leopold Gourmel Age Du Fruit 10 Carats pr. 3 cl. – 75,-

Leopold Gourmel Age Des Fleurs 15 Carats pr. 3 cl – 99,-

Leopold Gourmel Age Des Epics 20 Carats pr. 3 cl. 200,-

 

Calvados pr. 3 cl – 65,-

 

Rom

Abuelo 12-års rom lagret på cognacfade – 75,-

A.H. Riise 20-års rom Navy – 85,-

The real Maccoy rum – fadlagret i 12 år – 75,-
Puntacana XOX rum lagret i 25-30 år – 139,-
Guadeloupe rum lagret i 17 år – kun 270 flasker – 249,-