A la carte Menu

 

Alle forretter 100,-
Alle hovedretter 235,-
Alle desserter 95,-

3 retter 350,-
( 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert pr mand)

 

En dejlig start

Champagne fra huset Nicolas Feuillatte – glas 149,– Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Esprit – glas 149,- Flaske 699,-

Mousserende Caprice de Lune – glas 79,- Flaske 349,-
Anna de Codorniu Brut (Cava) – glas 79,- Flaske 349,-
Gin&Tonicglas 59,-
Pastis – glas 48,- 

 

Forretter:

Stenbiderrogn
Serveret med pocheret æg og friskbagt urtevaffel

Letsaltet laksetatar
Med safran-citrus mayo, skalotteløg, vagtelæg og rugbrødschips

Tatar
Rørt tatar med frisk salat og hjemmebagt brød

Hummersuppe m jomfruhummer-haler –  en af vores signatur-retter
Bagt med et låg af butterdej

Moules marinières
Marinerede blåmuslinger fra Limfjorden

Chevre chaud
Gratineret gedeost på smørstegt brød,  friske salater, honningglaserede valnødder

Carpaccio af hjemmerøget andebryst
Serveret med puré af salt citron, dijonnaise og jordskok

 

Hovedretter:

Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, håndskårne fritter og urtemayo

Dagens fisk
Med dagens kartoffel og dagens grønt

Tatar
Rørt tatar med salat, håndskårne fritter og urtemayo

Confit de Canard – en af vores signatur-retter
Confiteret andelår m. pommes sauté og rodfrugtsalat

Bøf af oksemørbrad 150 g
Tilkøb ekstra 100 g + 75,-
Med dagens grønt, håndskårne fritter og kryddersmør

Tilkøb Sauce Bearnaise – 40,-

Kokkens Sebbersund-lam
Serveret m saltbagte hvidløg, karamelliserede kastanjer,
grov mos og portvinssauce

Sprødstegt confiteret økogris
Med æblepuré, sæsonens grønt og sauce calvados

Tilkøb:

Ekstra fritter 40,-
Rødvinsglace 40,-
Urtemayo 20,-

 

Desserter

Creme Bruleé 
NO76´s iskolde creme bruleé
Tilkøb iskugle 25,-

Tarte au Citron
Mørdejsbund med lemoncurd og frisk marengs på toppen.

Gateau Marcel
Intens og blød chokoladekage i 2 lag
Tilkøb iskugle 25,-

Hjemmelavet isdessert 
3 slags hjemmelavet is med karamelsauce

Profiteroles
Med vanilieis, karamelliserede mandler og chokoladesauce

Gateau Fromage
Sprød bund med bagt ostecreme og dagens topping

Oste
Udvalg af franske og danske oste 2 stk
Med kiks, brød, salt og surt
Tilkøb 30,- pr ost

 

 

Kaffe & Te

Ristretto – 32,

Espresso – 32,

Dobbelt espresso – 49,-

Kaffe/Te – 35,

Cappucino – 45,-

Latte Macchiato – 45,-

Café au lait – 45,-

Irish Coffee – 48,-

Iskaffe med hjemmelavet sirup – 48,-

Grønlandsk kaffe – 90,-

 

Avec:

Cognac

Leopold Gourmel Age Du Fruit 10 Carats pr. 3 cl. – 75,-

Leopold Gourmel Age Des Fleurs 15 Carats pr. 3 cl – 99,-

Leopold Gourmel Age Des Epics 20 Carats pr. 3 cl. 200,-

Leopold Gourmel Bio Attitude – 85,-

Calvados pr. 3 cl – 85,-

Calvados 25-års – 129,-

 

Rom

Abuelo 12-års rom lagret på cognacfade – 75,-

A.H. Riise 20-års rom Navy – 85,-

El Dorado 15-års fadlagret rom – 85,-