A la carte Menu

 

Alle forretter 100,-
Alle hovedretter 235,-
Alle desserter 95,-

3 retter 350,-
( 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert pr mand)

Pr 1. august 2018 er prisen 385,- for 3 retter

 

En dejlig start

Champagne fra huset Nicolas Feuillatte – glas 149,– Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Esprit – glas 149,- Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Blanc de Craie –
glas 199,- Flaske 899,-
Albert Sounit, Cremant de Bourgogne –
glas 89,- Flaske 399,-

Mousserende Caprice de Lune – glas 79,- Flaske 349,-
Anna de Codorniu Brut (Cava) – glas 79,- Flaske 349,-
Gin&Tonicglas 59,-
Pastis – glas 48,- 

 

Forretter:

Stegt kammusling
Serveret med friske danske ærter

Letsaltet laksetatar
Med safran-citrus mayo, skalotteløg, vagtelæg og rugbrødschips

Tatar
Rørt tatar med frisk salat og hjemmebagt brød

Hummersuppe m jomfruhummer-haler –  en af vores signatur-retter
Bagt med et låg af butterdej

Moules marinières
Marinerede blåmuslinger fra Limfjorden

Chevre chaud
Gratineret gedeost på smørstegt brød,  friske salater, honningglaserede valnødder

Carpaccio af hjemmerøget andebryst
Serveret med puré af salt citron, dijonnaise og jordskokkechips

 

Hovedretter:

Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, håndskårne fritter og urtemayo

Dagens fisk
Med dagens kartoffel og dagens grønt

Tatar
Rørt tatar med salat, håndskårne fritter og urtemayo

Confit de Canard – en af vores signatur-retter
Confiteret andelår m. pommes sauté og årstidens grønt

Bøf af kalvefilét fra Himmerland – ca 175 g
Tilkøb ekstra 100 g + 50,-
Med dagens grønt, håndskårne fritter og kryddersmør

Opgradér til oksemørbrad fra Himmerland
hvis du ønsker oksemørbrad i stedet for kalvefilét, koster det 125,- ekstra

Kokkens Sebbersund-lam
Serveret m saltbagte hvidløg, årstidens grønt,
grov mos og portvinssauce

Sommerbuk
Med nye danske kartofler, øko-grønt fra Lille Østergaard og sauce poivre

Tilkøb:

Ekstra fritter 40,-
Rødvinsglace 40,-
Urtemayo 20,-
Bearnaise 40,-

 

Desserter

Creme Bruleé 
NO76´s iskolde creme bruleé
Tilkøb iskugle 25,-

Tarte au Citron
Mørdejsbund med lemoncurd og frisk marengs på toppen.

Gateau Marcel
Intens og blød chokoladekage i 2 lag
Tilkøb iskugle 25,-

Hjemmelavet isdessert 
3 slags hjemmelavet is med karamelsauce

Profiteroles
Med vanilieis, karamelliserede mandler og chokoladesauce

Jordbær-dessert
Sprød bund med creme chantilly, friske jordbær og hyldeblomst-glacering

Oste
Udvalg af franske og danske oste 2 stk
Med kiks, salt, sødt og surt
Tilkøb 30,- pr ost

 

 

Kaffe & Te

Ristretto – 32,

Espresso – 32,

Dobbelt espresso – 49,-

Kaffe/Te – 35,

Cappucino – 45,-

Latte Macchiato – 45,-

Café au lait – 45,-

Irish Coffee – 48,-

Iskaffe med hjemmelavet sirup – 48,-

Grønlandsk kaffe – 90,-

 

Avec:

Cognac

Leopold Gourmel Age Du Fruit 10 Carats pr. 3 cl. – 75,-

Leopold Gourmel Age Des Fleurs 15 Carats pr. 3 cl – 99,-

Leopold Gourmel Age Des Epics 20 Carats pr. 3 cl. 200,-

Leopold Gourmel Bio Attitude – 85,-

Calvados pr. 3 cl – 85,-

Calvados 25-års – 129,-

 

Rom

Abuelo 12-års rom lagret på cognacfade – 75,-

A.H. Riise 20-års rom Navy – 85,-

El Dorado 15-års fadlagret rom – 85,-