A la carte Menu

Alle forretter 100,-
Alle hovedretter 235,-
Alle desserter 95,-

3 retter 385,-
( 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert pr mand)

En dejlig start

Champagne fra huset Nicolas Feuillatte – glas 149,– Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Esprit – glas 149,- Flaske 699,-
Champagne Henri Giraud, Blanc de Craie –
glas 199,- Flaske 899,-
Albert Sounit, Cremant de Bourgogne –
glas 89,- Flaske 399,-

Mousserende Caprice de Lune – glas 79,- Flaske 349,-
Anna de Codorniu Brut (Cava) – glas 79,- Flaske 349,-
Gin&Tonicglas 59,-
Pastis – glas 48,- 

Forretter:

Cremet rødbedesuppe
Med sprængt kalvespidsbryst og peberrodscreme

Letsaltet laksetatar
Med safran-citrus mayo, skalotteløg, vagtelæg og rugbrødschips

Tatar
Rørt tatar med frisk salat, syltede rødløg og kartoffelchips

Hummersuppe m jomfruhummer-haler –  en af vores signatur-retter
Bagt med et låg af butterdej

Moules marinières
Marinerede blåmuslinger fra Limfjorden

Chevre chaud
Gratineret gedeost på smørstegt brød,  friske salater, honningglaserede valnødder

Mont d’Or
Klassisk fransk juleost gratineret i ovn med hvidvin. Serveres med fransk landskinke og salat

Hovedretter:

Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, håndskårne fritter og urtemayo

Dagens fisk
Med dagens kartoffel og dagens grønt

Tatar
Rørt tatar med salat, håndskårne fritter og urtemayo

Sprængt og confiteret and 
Med hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, friteret grønkål og juleglace

Bøf af kalvefilét fra Himmerland – ca 175 g
Tilkøb ekstra 100 g + 50,-
Med dagens grønt, håndskårne fritter og kryddersmør

Opgradér til oksemørbrad fra Himmerland
hvis du ønsker oksemørbrad i stedet for kalvefilét, koster det kr. 75,- ekstra

Kokkens Sebbersund-lam
Serveret m saltbagte hvidløg, årstidens grønt,
grov mos og portvinssauce

Økologisk krondyr fra Springbalgaard
Med marinerede tranebær, årstidens grønt, dagens kartoffel samt vildtglace

Tilkøb:

Ekstra fritter 40,-
Rødvinsglace 40,-
Urtemayo 20,-
Bearnaise 40,-

Desserter

Creme Bruleé 
NO76´s iskolde creme bruleé
Tilkøb iskugle 25,-

Tarte au Citron
Mørdejsbund med lemoncurd og frisk marengs på toppen.

Jule- chokoladekage
Chokoladekage med rom, nougat og nødder. På toppen en chokolade ganache. Serveres med parfait på Amarena kirsebær

Hjemmelavet isdessert 
3 slags hjemmelavet is med karamelsauce

Profiteroles
Med vanilieis, karamelliserede mandler og chokoladesauce

Æble- marcipan dessert
Marcipan kage med æblepuré og hvid chokolade. Hertil hjemmelavet æbleparfait

Oste
Udvalg af franske og danske oste 2 stk
Med kiks, salt, sødt og surt
Tilkøb 30,- pr ost

Kaffe & Te

Ristretto – 32,

Espresso – 32,

Dobbelt espresso – 49,-

Kaffe/Te – 35,

Cappucino – 45,-

Latte Macchiato – 45,-

Café au lait – 45,-

Irish Coffee – 48,-

Iskaffe med hjemmelavet sirup – 48,-

Grønlandsk kaffe – 90,-

Avec:

Cognac

Leopold Gourmel Age Du Fruit 10 Carats pr. 3 cl. – 75,-

Leopold Gourmel Age Des Fleurs 15 Carats pr. 3 cl – 99,-

Leopold Gourmel Age Des Epics 20 Carats pr. 3 cl. 200,-

Leopold Gourmel Bio Attitude – 85,-

Calvados pr. 3 cl – 85,-

Calvados 25-års – 129,-

Rom

Abuelo 12-års rom lagret på cognacfade – 75,-

A.H. Riise 20-års rom Navy – 85,-

El Dorado 15-års fadlagret rom – 85,-