LOUIS JADOT AFTEN

LOUIS JADOT AFTEN

5. MARTS KL. 18.30

VELKOMST

Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne – Prestige
Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig

Frisk og frugtrig bouquet. Pinot Noir’en lægger en bund
af kraft og volumen, Chardonnay’en giver finesse og elegance og
Aligoté’en tilfører en forførende friskhed og sprød syre.


VANDBAKKELSE MED OSTECREME
OG ØKOLOKISK SKINKE

Maison Louis Jadot, Chablis,
Bourgogne, Chablis, Frankrig

Chablis i smuk, lys, lidt gylden forklædning.
En mundrensende, mineralsk, klar,
en smule skarp og meget frisk hvidvin
til østers og salte oste.

POCHERET JOMFRUHUMMER
MED URTER OG KRAFTIG FOND

Maison Louis Jadot, Bourgogne Blanc –
Couvent des Jacobins, Bourgogne, Frankrig

Tydelige frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt,
som udvikler sig til nogle mere florale noter,
men et pikant vanille-præg.

STEGTE FRØLÅR MED PERSILLE OG SELLERI

Maison Louis Jadot, Meursault, Bourgogne, Côte de Beaune, Frankrig
Let parfumeret, intens og frugtig i bouquet’ en, smidig tekstur og diskret
hasselnød, lidt smør og finessebåret lang, afstemt finish.

BEOUF BOURGOGNE AF ØKO OKSEMØRBRAD MED URTER OG GLACE SAMT POMMES PURE

Château des Jacques, Moulin-à-Vent – Grand Carquelin, Beaujolais, Frankrig
Flot farve og dybe insisterende aromaer af modne kirsebær og andre frodige frugter,
krydderier – elegant og tæt på samme tid.
Fyldig frisk og lidt kødfuld vin med masser af flot frugt.

Maison Louis Jadot, Santenay Rouge –
Clos de Malte, Bourgogne, Côte de Beaune, Frankrig

Elegant, flot i farven, dyb og med ret potente tanniner.
Delikate og komplekse aromaer af røde, tilpas modnede bær, mandler og med lette fine noter af skovbund.

SOLBÆRSORBET MED CREME DE CASSIS
Kaffe

Begrænset pladser – bordreservation nødvendig
tilmelding på 70 27 76 76

Kr. 685,-

VED STRANDEN 7-9 • 9000 AALBORG • TLF: 70 27 76 76 • WWW.NO76.DK