CHAMPAGNEAFTEN

CHAMPAGNEAFTEN Ledsaget af franske lækkerier TORSDAG D. 28/3 2019 KL 18.00 Claus Esmark - fra vores vinleverandør Kjær Sommerfeldt vil fortælle om de forskellige champagner. MENU Hjemmelavede snacks - hertil Henri Giraud, Esprit Nature, Champagne Letrøget havtaske på ben med sauce bordelaise - hertil Henri Giraud, Hommage á Francois Hémart, Champagne Gratinerede østers - hertil Henri Giraud, Blanc de Craie, ... Read More

LOUIS JADOT AFTEN

LOUIS JADOT AFTEN 5. MARTS KL. 18.30 VELKOMST Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Prestige Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig Frisk og frugtrig bouquet. Pinot Noir’en lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay’en giver finesse og elegance og Aligoté’en tilfører en forførende friskhed og sprød syre. VANDBAKKELSE MED OSTECREME OG ØKOLOKISK SKINKE Maison Louis Jadot, Chablis, Bourgogne, Chablis, ... Read More

Valentins menu

Husk vi har åbent d. 14.2.2016 fra kl. 17.30 med lækker menu. Følg dette link, for at se mere.Valentinsmenu 2016

Top 3 i Aalborg

Brasserie & Restaurant NO76 i Aalborg Det franske køkken – den danske hygge.. Vi er meget stolte og glade for vores fine top 3 placering i Nordjyske i dag. Vi glæder os til at fortsætte med at gøre os umage i 2016. Klik på linket for at læse i Nordjyske:   Top 3 restauranter link